Wie zijn wij

Mensen voor organisaties

Grimbergen& Partners is opgezet door Dennis Grimbergen MBA. Na ruime ervaring in Strategisch HR- en Operationsmanagement opgedaan te hebben in het bedrijfsleven was het tijd voor een volgende stap. Van intern- naar zelfstandig ondernemerschap.

Persoonlijke typering

Ik werk hierbij samen met collega’s met oor en oog voor mensen. Vragen door, observeren en luisteren. mensen men een brede managementervaring in concernrelaties en overheid. Ruime HR ervaring in veranderingsprocessen, reorganisaties, integraties en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Technisch & bedrijfskundig opgevoed. Kennen het evenwicht tussen techniek en mensen. Hechten waarde aan de positie van WERK in organisaties. Communicatief sterk, creatief, positief. Schakelen snel en denken duurzaam mee. Strategische planners, sterk in procesanalyse. In balans, met aandacht voor mens en werk.

Onze professionele passie is duurzame en  innovatieve oplossingen ontwikkelen en diensten leveren, gericht op HR- en operationsmanagement, die direct bijdragen aan het resultaat van de onderneming. Waarde verhogend voor klant en eindgebruiker. Hierbij heb ik oog voor de waarden van het individu en de onderneming. In verbinding.

“mensen voor organisaties,  organisaties voor mensen”

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek aangaan of met ons linken? Graag ontvangen wij uw bericht of uitnodiging.

 

Comments are closed.